Hlášení – 38 . týden 2019

Ve čtvrtek dne 19.9. se od 16 hodin uskuteční Den otevřených dveří v mateřském centru Mája. Bude připraven program pro děti kolem centra města a kostela. Prosíme návštěvníky, aby si sebou vzali světlé ponožky na přezutí. Děkujeme za pochopení. 

Ve středu 2.10. probíhají v mateřském centru Mája ukázkové lekce psychomotorického vývoje dětí od novorozenců až do 3 let. Děti jsou rozděleny do 6 skupin dle věku a vývoje. Rezervujte si termín lekce, neboť mají omezený počet účastníků. Bližší informace na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 721 417 738.

Město Hoštka vás srdečně zve ve středu 25. 9. od 15:00 hod. do hošteckého Sportcentra na Společenské odpoledne se soutěží CK KVÍZ. Čeká vás velký zábavný kvíz o naší zemi, který budeme prokládat hudbou k tanci a poslechu v podání Vivasongu Víti Vávry. Akci moderuje Zdeněk Lukesle. Bude pro vás připraveno malé občerstvení zdarma. Vstupné se neplatí.

Srdečně zveme všechny spoluobčany na veřejné zasedání Zastupitelstva města Hoštky, které se koná ve středu 25. 9. od 18. hodin v obřadní síni hoštecké radnice.

V rámci nového fotbalového ročníku vás zveme ve středu 18. 9. od 16:30 na hoštecké fotbalové hřiště k zápasu našich žáků s Travčicemi, a v neděli 22. 9. se v 10:00 starší přípravka utká se Štětím. Přejeme vám pěkný fotbalový zážitek.