Hlášení – 32. týden 2020

Z důvodu dokončované rekonstrukce fotbalové plochy nadále trvá zákaz vstupu do areálu fotbalového hřiště z důvodu bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.

Hoštecká městská knihovna bude uzavřena v období od 13. 7. do 12. 8. 2020.

V tomto měsíci se uskutečnilo slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 2. čtvrtletí 2020. K vyzvednutí zbývají 1.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.500,- Kč získává žlutý ústřižek s úředním razítkem č. 23 a 2.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.000,- Kč získává žlutý ústřižek s úředním razítkem č. 10. Ceny si výherci mohou vyzvednout po předložení výherního ústřižku do 2.10.2020 na radnici.

Dne 8. 8. 2020 jste od 20:00 hod. srdečně zváni do hošteckého sportcentra na poslechově taneční country beatovou akci s kapelou rBAND. Vstup je zdarma a bude probíhat akce na drinky.

V pátek 14. 8. jste po setmění zváni do letního kina Podřipského biografu v hošteckém sportareálu na úspěšnou českou komedii Ženy v běhu. Upozorňujeme, že na místě bude omezený počet míst k sezení, vezměte si proto sebou karimatky, deky apod. Vstup je zdarma a občerstvení si můžete zakoupit na místě.

Na Malešově u čísla popisného 106 pro vás společnost Weiss & Wild provozuje nové zahradnictví, ve kterém naleznete velký výběr substrátů, rašeliny a mulčovací kůry. Dále zde můžete objevit i sortiment ovocných i okrasných dřevin a květin, včetně trvalek. Prozatímně je otevírací doba každý pátek a sobotu od 9:00 do 17:30. Těšíme se na vás. 

V rámci zamýšlené rekonstrukce kostela sv. Jiří v Malešově se jeho majitel obrací na naše občany s prosbou o zapůjčení nebo okopírování dobových fotografií, obrazů a dalších vyobrazení malešovského kostela. Své materiály můžete přinést na radnici k zapůjčení nebo okopírování.

V rámci výročí 40 let od otevření ZŠ a MŠ Hoštka si dovolujeme požádat naše občany o vypůjčení vzpomínkových fotografií vážících se k sídlu školy v době, kdy zde ještě nestála, a také k samotnému procesu její výstavby. O zapůjčené materiály budeme pečovat s opatrností nebo si je pouze okopírujeme a obratem vrátíme. Předem vám děkujeme.

Tento víkend (8. a 9. srpna 2020) se na kanále Labe arény Ústeckého kraje v Račicích uskuteční již 15. mistrovství ČR dračích lodí. Závodů se zúčastní celkem 79 posádek z Čech a Moravy. Na malých i velkých lodích se bude bojovat o mistrovské tituly na tratích 200, 500, 1000 a 2000 metrů v kategoriích open, ženy, mix a junioři.