Hlášení – 33. týden 2021

Informujeme naše občany, že až do 18. 8. bude uzavřena městská knihovna. V této době proběhne povinná revize knižního fondu a kompletní úklid. Po znovuotevření budou pro čtenáře připravené nové knihy z doplňkového souboru z litoměřické městské knihovny.

V minulém měsíci se uskutečnilo slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 2. čtvrtletí 2021. K vyzvednutí zbývají - 2. místo – poukázky na nákup zboží ve výši 1500, - Kč získává bílý ústřižek s razítkem č. 35, a 1. místo – poukázky na nákup zboží v hodnotě 2000, - Kč získává zelený ústřižek s razítkem č. 172. Ceny si výherci mohou vyzvednout po předložení výherního ústřižku do konce měsíce září na radnici.

Po promítání v letním kině ve sportareálu minulý pátek byla nalezena ztracená peněženka s ženským jménem. Prosíme majitelku, aby si nalezenou peněženku vyzvedla na radnici.
V předškolce Klubko v Centru Mája v ulici Petra Bezruče se od září uvolní několik míst. Předškolka přijímá děti od 2 let a v malém kolektivu a rodinném prostředí je připravuje na vstup do mateřské školy. Dopolední program pro samotné děti je od 8 do 11:45 hod., odpoledne jsou různě tematicky zaměřená pro děti s rodiči. Kapacita je omezená. Více informací na facebooku Klubko Hoštka. Přihlašovat se můžete na čísle 771 170 835, na kterém vám budou zodpovězeny dotazy nebo se po telefonické domluvě můžete přijít podívat.
V sobotu 21. 8. se na malešovském hřišti u vodárny uskuteční další ročník závodu Podřipské hasičské ligy v požárním útoku a souběžně i závod o Pohár starosty města Hoštky. Od ranních 9:00 hod. budou soutěžit dospělí a od 10:00 hod. dopoledne si zasoutěží i dětská družstva. Přijďte strávit příjemný den na Malešově. Občerstvení bude k dispozici.