Hlášení – 7. týden 2022

Informujeme naše spoluobčany, že dosud používané jednorázové lístky na svoz odpadu byly platné pouze do konce měsíce ledna. Lístky, které jsou platné od února 2022, jsou k dispozici s meziročním navýšením ceny za jednotlivý svoz o 6,- Kč. Jednorázové lístky získáte na radnici, popř. vám budou vyměněny, pokud jste v průběhu minulého měsíce obdrželi ještě původní.  

Nové výše ročních poplatků za odvoz komunálních odpadů jsou zveřejněny na webu města www.hostka.cz, kdy částky za vybraný typ a četnost svozu je třeba uhradit nejdéle do 31. 3. 2022. V této souvislosti připomínáme, že specifikační list na svoz odpadu měl být odevzdán ještě koncem ledna, nicméně nám dosud od řady spoluobčanů nedorazil. Žádáme je proto, aby se na radnici zastavili k jeho vyplnění nebo alespoň zavolali a specifikovali vybranou četnost svozu odpadu s velikostí a počtem nádob.

Začátkem ledna se uskutečnilo slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za poslední čtvrtletí roku 2021 o poukázky na nákupy zboží. K vyzvednutí zbývá poukázka v hodnotě 1944,- Kč za 3. místo pro držitele zeleného ústřižku s razítkem melounu č. 6. Výhra je po jeho předložení k dispozici do konce března na radnici.

Kominictví Anděl nabízí na tel. č. 732 372 268 nebo na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zajištění vyčištění komínu a vystavení dokladu o zákonné kontrole spalinové cesty. Kominík bude v našem městě a obcích k dispozici v pátek 25. 2. 2022.