Hlášení – 8. týden 2022

Upozorňujeme spoluobčany, že nové výše ročních poplatků za odvoz komunálních odpadů jsou zveřejněny na webu města www.hostka.cz.  Částky za vybraný typ a četnost svozu je třeba uhradit nejdéle do 31. 3. 2022. V této souvislosti připomínáme, že specifikační list na svoz odpadu měl být odevzdán ještě koncem ledna, nicméně nám dosud od řady spoluobčanů nedorazil. Žádáme je proto, aby se na radnici co nejdříve zastavili k jeho vyplnění nebo alespoň zavolali a specifikovali vybranou četnost svozu odpadu s velikostí a počtem nádob. Specifikační list je na webu města k dispozici pro vyplnění a odeslání také on-line.

Začátkem ledna se uskutečnilo slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za poslední čtvrtletí roku 2021 o poukázky na nákupy zboží. K vyzvednutí zbývá poukázka v hodnotě 1944,- Kč za 3. místo pro držitele zeleného ústřižku s razítkem melounu č. 6. Výhra je po jeho předložení k dispozici do konce března na radnici.

ODEČTY VODOMĚRŮ – HOŠTKA A KOCHOVICE. Ve dnech 1. a 2. 3.2022 bude pracovnice Severočeských vodovodů a kanalizací a.s., paní Marie Šindelová, provádět odečty vodoměrů v Hoštce a Kochovicích. V úterý 1. 3. bude odečítat vodoměry v Hoštce a o den později ve středu 2. 3. v Kochovicích. Pokud nebudete moci být doma, tak můžete zanechat stav vodoměru někde u domu na viditelném místě nebo je stav vodoměru možné nahlásit paní Šindelové na tel. čísle 725534173, popř. na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..