Hlášení – 32. týden 2019

Hoštecká městská knihovna je uzavřena až do 14. 8. 2019.

Informujeme občany, že v hošteckém sběrném dvoře odpadů je k dispozici nemalé množství asfaltového recyklátu, který si naši spoluobčané mohou odvézt a použít na opravy svých cest či dvorků.

1.7. proběhlo slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 2. čtvrtletí 2019. K vyzvednutí zbývá 2.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.000, - Kč, které získal bílý ústřižek č. 163. Cenu si výherce může vyzvednout do 30.9.2019 na radnici po předložení výherního ústřižku.  

V sobotu 10. 8. se od 20:00 hod. ve Sportcentru Hoštka uskuteční taneční zábava pod názvem Beat pod širým nebem. Hrají kapely KO-MA (oldies Brno) a rBAND (beat Hoštka). Hosty jsou hudební naděje Hoštky děvčata Sandra a Valerie. Vstupné je dobrovolné a rezervaci si můžete zajistit na tel.: 724 080 595.

V pátek večer došlo v bytovém domě v Hoštce k ucpání kanalizace vlhčenými ubrousky, které někteří spoluobčané vyhazují do WC namísto odpadkového koše. Vlhčené ubrousky se totiž nerozkládají a po vhození do toalety mohou ucpávat kanalizaci. V konkrétním případě došlo navíc k zatopení přízemí bytového domu kanalizačními splašky. Takoví lidé svým jednáním zkomplikují situaci nejen sobě, ale i dalším spoluobčanům. Znovu upozorňujeme, že vlhčené ubrousky patří pouze do odpadkového koše.