Hlášení – 24. týden 2020

Z důvodu stavební rekonstrukce fotbalové plochy nadále trvá přísný zákaz vstupu do areálu fotbalového hřiště z důvodu bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.

Městský úřad nadále pro veřejnost funguje v mírně omezeném režimu, kdy prosíme občany, aby pro dotazy a vyřízení svých záležitostí využívali telefonní linku 416 814 114 nebo e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a osobní návštěvu nejprve dohodli na uvedených kontaktech.

V sobotu 13. 6. se od 10:00 hod. ve velešickém kostelíku bude sloužit mše svatá ku příležitosti svátku sv. Antonína. Tradičně bude po mši požehnáno všem dopravním prostředkům. Poutníci budou pohoštěni domácími pouťovými koláčky. Pokud přijdete, budete mile překvapeni upraveným a nazdobeným kostelíčkem a příjemnou atmosférou tohoto poutního místa.

Na mši svatou navazuje Velešická pouť s dílničkami od 11:00 hod., soutěží o nejlepší štrúdl, a prodejem perníku a občerstvení. Pro děti je připravena soutěž.

V rámci slosování ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 1. čtvrtletí k zbývají vyzvednutí 1.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.666,- Kč, které získal držitel žlutého ústřižku s razítkem hrušky č. 122 a 2.místo – dárkové poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.166, - Kč, což získal majitel žlutého ústřižku s razítkem hrušky č. 51. Ceny si výherci mohou vyzvednout po předložení výherního ústřižku do 10.7.2020 na radnici po předchozí telefonické dohodě na tel. 416 814 114.

V hošteckém sběrném dvoře odpadů byla od 1. 6. 2020 obnovena soutěž Ústřižkovka s vydáváním slosovacích kupónů.

Na Malešově u čísla popisného 106 pro vás společnost Weiss & Wild připravila nové zahradnictví, ve kterém naleznete velký výběr substrátů, rašeliny a mulčovací kůry. Dále zde můžete objevit i sortiment ovocných i okrasných dřevin, včetně trvalek. Prozatímně je otevírací doba každý pátek a sobotu od 9:00 do 17:30. Těšíme se na vás. 

V rámci zamýšlené rekonstrukce kostela sv. Jiří v Malešově se jeho majitel obrací na naše občany s prosbou o zapůjčení nebo okopírování dobových fotografií, obrazů a dalších vyobrazení malešovského kostela. Své materiály můžete přinést na radnici k zapůjčení nebo okopírování.