Hlášení – 29. týden 2020

Z důvodu stavební rekonstrukce fotbalové plochy nadále trvá zákaz vstupu do areálu fotbalového hřiště z důvodu bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.

Ordinace MUDr. Zámečníkové je uzavřena od 7. do 17. 7. z důvodu čerpání dovolené. Zástup zajišťuje MUDr. Ševčíková ve Štětí.

Hoštecká městská knihovna bude uzavřena v období od 13. 7. do 12. 8. 2020.

V hošteckém sběrném dvoře odpadů byla od 1. 6. 2020 obnovena soutěž Ústřižkovka s vydáváním slosovacích kupónů.

Informujeme naše spoluobčany, že znovu funguje služba Senior Doprava pro místní občany od 70 let věku nebo držitele průkazu ZTP nebo ZTP/P s předchozím objednáním na tel. č. 702 152 201 mezi 9:00 až 15:00 hod. v pracovních dnech nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., popř. osobně v kanceláři Sociální služby na Nám. Svobody 208.

Na Malešově u čísla popisného 106 pro vás společnost Weiss & Wild provozuje nové zahradnictví, ve kterém naleznete velký výběr substrátů, rašeliny a mulčovací kůry. Dále zde můžete objevit i sortiment ovocných i okrasných dřevin a květin, včetně trvalek. Prozatímně je otevírací doba každý pátek a sobotu od 9:00 do 17:30. Těšíme se na vás. 

V rámci zamýšlené rekonstrukce kostela sv. Jiří v Malešově se jeho majitel obrací na naše občany s prosbou o zapůjčení nebo okopírování dobových fotografií, obrazů a dalších vyobrazení malešovského kostela. Své materiály můžete přinést na radnici k zapůjčení nebo okopírování.

V rámci výročí 40 let od otevření ZŠ a MŠ Hoštka si dovolujeme požádat naše občany o vypůjčení vzpomínkových fotografií vážících se k sídlu školy v době, kdy zde ještě nestála, a také k samotnému procesu její výstavby. O zapůjčené materiály budeme pečovat s opatrností nebo si je pouze okopírujeme a obratem vrátíme. Předem vám děkujeme.

Od 30. 6. je opět v plném provozu most ve Štětí. Od 1. 7. se provoz autobusů vrátil k původnímu harmonogramu.