Hlášení – 7. týden 2021

Jednorázové lístky na svoz komunálního odpadu lze až do konce února na radnici směnit a doplatit za aktuálně platné na letošní rok. Dále připomínáme, že na radnici jsou po prokázání platby k vyzvednutí samolepky na svoz odpadu na r. 2021.

Knihovna je i nadále pro čtenáře uzavřena.  Vypůjčení knih bez vstupu do knihovny si můžete domluvit na kontaktu, který je uveden na webových stránkách knihovny na www.hostka.cz, nebo osobně s knihovnicí paní Zdenou Kocourkovou.

Nová prodejna prodejna železářství a výroba klíčů je otevřena v Hoštce na náměstí Svobody č.p.112. Otevírací doba obchodu je PO-PÁ 6:30 – 16:30 a SO 8:00 – 12:00 hod. Zaměstnanci provozovny železářství a výroby klíčů se těší na vaši návštěvu. 

Jestliže potřebujete kvalitní nůžky, pilky pro řez stromů, semínka zeleniny, bylinek, trvalek a letniček, sazečku, hrách, hořčici, pelušku či proso, nebo kvalitní substráty, krmení pro ptactvo, stromové balzámy, hnojiva a pesticidy, tak přijeďte na Malešov. To vše a mnoho dalšího naleznete v otevřeném Malešovském zahradnictví v č.p. 106, a to každý pátek a sobotu od 9.00 do 17.30.