Hlášení – 11. týden 2021

Město Hoštka zveřejnilo na stránkách města v sekci Program rozvoje města a také ve vývěskách přehled opatření do Programu rozvoje města na roky 2021 až 2024. Výčet jednotlivých akcí zohledňuje výsledky dotazníkového šetření. K jednotlivým akcím se můžete vyjádřit a připomínkovat je. Bohužel pandemická situace nám neumožnila do poslední chvíle uskutečnit kulatý stůl s veřejností. Akce můžete připomínkovat do 17. 3. 2021 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Praktická lékařka MUDr. Jana Zámečníková oznamuje, že zájemci o očkování proti covid-19 ve věku 70 let a starší, a také držitelé průkazu ZTP se mohou registrovat v její hoštecké ordinaci na tel. čísle 416 814 148.

Vážení cestující, z důvodu pokračujícího plošného uzavření většiny škol dochází od 17. 3. 2021 do odvolání k zavedení prázdninového provozu u autobusové linky č. 635 mezi Roudnicí a Úštěkem přes Štětí, Hoštku a Malešov.

V letošním roce se uskuteční pravidelné Sčítání lidu bytů a domů, které proběhne téměř výhradně online pomocí vyplňování sčítacích formulářů na internetových stránkách scitani.cz, a to od 27. 3. března do 9. dubna 2021. Současně budou roznášeny od 17. dubna i sčítací formuláře těm občanům, kteří nevyplní formulář na internetu. Více informací získáte na internetu a v obecních vývěskách ve městě a místních částech.