Hlášení – 26. týden 2021

Vážení spoluobčané, naše město se zapojilo do projektu Efektivní a moderní komunikace obcí se Sdružením místních samospráv ČR, díky němuž získá naše město elektronickou úřední desku – dotykovou obrazovku, jež nahradí aktuální papírovou verzi. V rámci projektu bude na základě dotazníku zpracována koncepce, která nám pomůže zlepšit naši komunikaci směrem k veřejnosti – k Vám, našim spoluobčanům. Abychom co nejvíce vyhověli Vašim požadavkům, můžete si zmiňovaný dotazník snadno vyplnit na internetu prostřednictvím webových stránek města nebo si ho v papírové formě můžete vyzvednout na radnici, a třeba i na místě vyplnit.

Vyzýváme rodiče nově narozených dětí, pokud se chtějí zúčastnit Vítání občánků města Hoštky, které proběhne v pondělí dne 19. července 2021, aby na MěÚ Hoštka doručili osobně či elektronicky (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) přihlášku, která je ke stažení na webových stránkách města. Vzhledem k pravidlům ohledně ochrany osobních údajů již nelze rozesílat pozvánky na vítání občánků bez předchozí žádosti rodičů.
Vítání občánků je určeno pro děti do 2 let věku s trvalým bydlištěm na území města Hoštky (trvalé bydliště i v době narození) a uzávěrka přihlášek je 9. 7. 2021.

V pondělí 28. 6. 2021 jste od 18:00 hod. srdečně zváni na 13. veřejné zasedání Zastupitelstva města Hoštky, které se uskuteční v sále městské radnice.

V pondělí 5. 7. bude hoštecký sběrný dvůr odpadů uzavřen z důvodu státního svátku.

Město Hoštka vás srdečně zve dne 9. 7. 2021 od 21:15 hod. do letního kina v hošteckém sportareálu na český film TEORIE TYGRA, začátek promítání po setmění, vstup je zdarma s možností občerstvení. Vezměte si s sebou něco na sezení a teplé oblečení. Film promítá Podřipský biograf.

MUDr. Jana Zámečníková oznamuje uzavření ordinace v Hoštce a na ČEPRU z důvodu čerpání dovolené v termínu od 5. do 16. 7. 2021. Zastupuje MUDr. Ševčíková ve Štětí.

V měsíci dubnu se uskutečnilo slosování výherních ústřižků ze sběrného dvora odpadů za 1. čtvrtletí 2021. K vyzvednutí zbývá 1. místo – poukázky na nákup zboží v hodnotě 1.500, - Kč získává růžový ústřižek s razítkem č. 11. Cenu si výherce může vyzvednout po předložení výherního ústřižku do konce letošního června na radnici.