Hlášení – 20. týden 2022

Město Hoštka vás zve ve středu 18. 5. od 17:00 hod. do sálu radnice na divadelní pohádku pro děti Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Hraje Divadélko Romaneto. Vstup zdarma.

Město Hoštka vás zve v pátek 20. 5. od 17:00 hod. do radničního sálu na Májový koncert. Na klavír zahraje Jiří Knotte a výběr z repertoáru Voskovce a Wericha, F. Sinatry, M. Kubišové, H. Hegerové, Z. Norisové, H. Vondráčkové, divadla Semafor a dalších zazpívá Marie Maříková. Vstupné je zdarma.

Spolek Hoštecké děti vás zve v sobotu 21. 5. 2022 od 10:00 do 17:00 hod. na Putování se zvířátky. Akce je určena pro děti 3 -10 let. Jedná se o trasu se samoobslužnými úkoly. Start je v Kochovicích v parčíku u lípy. Je možné vyrazit kdykoli během dne, nejdéle však záhy po 15:00 hod., protože plnění úkolů na trase vám zabere cca 1 - 2 hodiny a dorazit do cíle je nutné do 17:00 hod. Vyrazte proto s dostatečným předstihem. Doporučujeme menší skupinky dětí, abyste si putování mohli náležitě užít. Pro malé děti je nutný doprovod a trasa je bez dozoru. S sebou si vezměte psací potřeby a pití, protože cestou není možnost občerstvení. Trasa je bezbariérová.

Vakcinace psů proti vzteklině a ostatním nákazám se ve Velešicích a v Malešově uskuteční ve středu 18. 5. v obvyklých časech dle vyvěšených plakátů. Očkování proti vzteklině a načipování je ze zákona povinné pro všechny psy nad 3 měsíce stáří. Cena samotného očkování proti vzteklině na prodlouženou dobu 3 let je 100,- Kč, cena kompletní vakcinace i proti ostatním infekcím je 180,- Kč, ta ale musí být opakována každý rok. Očipování psa stojí 200,- Kč. Vezměte si sebou očkovací průkaz. Na místě si můžete u veterináře zakoupit i další běžné veterinární přípravky.

V sobotu 21. 5. jste od 10:00 hod. srdečně zváni na hoštecké fotbalové hřiště k podpoře našich malých fotbalistů. Ve zmiňovaných 10:00 hod. dopoledne nastoupí naše mladší přípravka proti Úštěku. Přijďte naši fotbalovou omladinu svým fanděním povzbudit.