Hlášení – 34. týden 2022

V sobotu 10. 9. jste od 14:00 hod. srdečně zváni k fotbalovému hřišti na oblíbené Hoštecké letní slavnosti. Čeká vás odpolední blok plný kouzlení, na který od 19:00 hod. naváže kapela Blue Cimbal, ve 21:00 hod. proběhne Tichý ohňostroj a od 21:30 hod. hudba pokračuje s kapelou U-Style.

Český svaz žen Hoštka pořádá v neděli 28. 8. od 14:00 do 16:00 hod. na dětském hřišti ve Velešicích Puntíkaté rozloučení s prázdninami. Můžete se těšit na soutěže s odměnami a vůbec skvělou zábavu. Občerstvení pro děti je zdarma a vstupné dobrovolné.

Upozorňujeme naše občany, že v termínu od 1. do 24. 8. je uzavřena městská knihovna. V této době proběhne povinná revize knižního fondu a kompletní úklid. Po znovuotevření budou pro čtenáře připravené nové knihy z doplňkového souboru z litoměřické městské knihovny.

Informujeme naše občany, že 12. ročník Podřipské hasičské ligy a 4. ročník O pohár starosty města byl z důvodu nepřízně počasí o proběhlém víkendu přeložen na neděli 18. 9. Zachovejte našim hasičům přízeň a přijďte se podívat na závody dospělých i dětí. občerstvení je zajištěno a závody budou probíhat až do odpoledne.