Hlášení – 44. týden 2023

Vážení spoluobčané, během několika dnů najdete ve svých schránkách letáček, ve kterém naleznete veškeré potřebné informace o solárním ohřevu vody s kompletní instalací a vyřízením všech formalit, včetně státní dotace, a který vám umožní šetřit výdaje na ohřev vody až o 70 %. Dotace státu je pro skupiny občanů s nižšími příjmy a seniory až ve výši 100 % pořizovací ceny.

Po celý školní rok je od žáků naší školy a dětí z mateřské školky vybírán starý papír a PET lahve, a to každý čtvrtek v čase 6:30 – 7:30 hod. Sběr se tradičně vybírá v atriu školy.

V pátek 3.11. bude přistaven valník na velkoobjemový odpad za kostel ve Velešicích s odvozem v pondělí 6. 11. O týden později, tedy 10. 11., bude valník na velkoobjemový odpad přistaven za kontejnery na tříděný odpad na návsi v Malešově s odvozem v pondělí 13. 11. Svoz je určen pouze pro místní obyvatele.

Město Hoštka vás ve středu 1. 11. zve od 15:15 hod. do sálu radnice na Společenské odpoledne s hudbou Vivasongu Víti Vávry. Pojďte si společně užít příjemné chvíle s hudbou, zatančit si, zazpívat nebo jen tak se sousedy či přáteli posedět. Akce je vhodná pro všechny generace. Vstup je zdarma, občerstvení zajištěno.

Informujeme spoluobčany, že areál hošteckého sportcentra bude v pátek dne 3. 11. z technických důvodů uzavřen.